Over Tastbaar

Wie ben ik?

Ik ben Suzanne Snippe, Verloskundige (niet praktiserend) en Haptotherapeut. Ik werk in Rijswijk (Zuid Holland). en vanaf januari 2022 ook in Den Haag.

In 1998 ben ik afgestudeerd als verloskundige in Rotterdam. Ik heb in meerdere praktijken in Leidschendam, Den Haag en Pijnacker als waarneemster ervaring opgedaan tijdens een geboortegolf in 1998 en 1999

Vanaf februari 2001 heb 18 maanden als verloskundige vrijwilliger gewerkt in Nigeria en heb ik traditionele vroedvrouwen getraind. Daarnaast heb ik gewerkt aan het opzetten en trainen van van Hiv- en Aidsvoorlichters voor de lokale bevolking in de binnenlanden van Zuid-Oost Nigeria.

Vanaf 2003 ben ik als partner in de maatschap voor verloskundigen in Pijnacker-Nootdorp komen werken en heb ik met veel plezier veel Pijnackerse- en Nootdorpse ouders mogen begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en kraambed.

In 2010 ben ik gestart met de opleiding tot Haptotherapeut in Doorn, waar ik in 2016 mijn diploma heb gehaald. Op 1 december 2014 ben ik gestopt met fulltime werken als verloskundige en ben ik me gaan richten op het opzetten van mijn haptonomie praktijk- Tastbaar Haptonomie, waar ik naast haptotherapie, ook zwangeren en hun partners op haptonomische basis begeleid. In deze begeleiding komen mijn oude en nieuwe vakgebied op een mooie manier samen.

Vanaf 1 februari 2017  werk ik samen met mijn collega haptotherapeut Tilly Spoor in Rijswijk.

Inmiddels heb ik me bijgeschoold in trauma en PTSS en in Haptonomie in relatie tot het familiesysteem.

Vanaf januari 2022 zet ik een nieuwe stap en ga ik ook samenwerken in de praktijk van collega Wil van Tol in Den Haag.

Contactformulier

Afspraak maken?

06 47 03 94 12