Workshops

Er zijn verschillende mogelijkheden voor workshops.

Wat is dat nou precies… Haptonomie? ‘Een dag voor jezelf vol kleine en grote ontdekkingen.’

Kom voelen en beleven hoe we de hele dag aftasten, invoelen, aanvoelen en doorvoelen. Van het moment dat we opstaan, tot het moment dat we gaan slapen. Kom ervaren wat de buitenwereld met al zijn indrukken voor invloed op ons heeft en wat we er vervolgens in onze binnenwereld van maken. Aantal deelnemers: 6-8 personen

Wil je dieper op je persoonlijke ontwikkeling ingaan, vanuit de haptonomie en wil je dit graag met meerdere mensen doen in een klein clubje van 6-8 personen, dan is dat mogelijk.

Ook is het mogelijk om met een team van collega’s te ontdekken hoe het zit met de onderlinge verbinding, leiderschap en samenwerking.

In alle workshops word je uitgedaagd om te voelen hoe je in het leven staat. Bijvoorbeeld door te ontdekken hoe je met nieuwe situaties omgaat. Hoe je nieuwe contacten en relaties aangaat en hoe je bent als leider en volger. Laat je verrassen!

De workshops kunnen ook op maat voor een bedrijf, vriendengroep of instelling worden gemaakt en kunnen op locatie verzorgd worden. In overleg kan er een workshop met onderwerpen passend bij de doelgroep worden opgezet.

Voor meer informatie, data of offerte voor een workshop op maat mail naar info@tastbaarhaptonomie.nl of bel naar 06-47039412

Contactformulier

Afspraak maken?

06 47 03 94 12